Ανήλικος πήγαινε Κρήτη με… ένα κιλό χασίς!

12/09/2019 | 17:18

Με ένα κιλό χασίς ταξίδευε ένας ανήλικος αλλοδαπός με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά προς την Σούδα με τις αρχές να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν.

Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν το πρωί όταν άνδρες του λιμενικού σώματος με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου έκαναν έλεγχο στους επιβάτες του πλοίου κατά την αποβίβασή τους στο λιμάνι της Σούδα.

Ο ανήλικος μόλις τους είδε προσπάθησε να ξεφύγει, όμως πολύ γρήγορα έγινε «τσακωτός».

Μετά τη σύλληψη του οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα στη βαλίτσα του όπου εντόπισαν μια νάιλον συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, μικτού βάρους ενός κιλού και σαράντα γραμμαρίων.

Ο ανήλικος συνελήφθη ενώ προανάκριση γίνεται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

Πηγή: cretapost

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Ένταση με οδηγό ΙΧ στο αγροτικό μπλόκο στην Κάτω Αχαΐα – Συγκρούστηκε με οχήματα και παραλίγο να παρασύρει πεζούς και μία αστυνομικό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

“Απόβαση” των αγροτών σήμερα στην Πάτρα – Δεκάδες τρακτέρ συγκεντρωμένα στον κόμβο Κουρλαμπά-Που υπάρχουν κλειστοί δρόμοι-ΝΕΟΤΕΡΑ-ΦΩΤΟ