Ανήλικος πήγαινε Κρήτη με… ένα κιλό χασίς!

12/09/2019 | 17:18

Με ένα κιλό χασίς ταξίδευε ένας ανήλικος αλλοδαπός με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά προς την Σούδα με τις αρχές να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν.

Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν το πρωί όταν άνδρες του λιμενικού σώματος με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου έκαναν έλεγχο στους επιβάτες του πλοίου κατά την αποβίβασή τους στο λιμάνι της Σούδα.

Ο ανήλικος μόλις τους είδε προσπάθησε να ξεφύγει, όμως πολύ γρήγορα έγινε «τσακωτός».

Μετά τη σύλληψη του οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα στη βαλίτσα του όπου εντόπισαν μια νάιλον συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, μικτού βάρους ενός κιλού και σαράντα γραμμαρίων.

Ο ανήλικος συνελήφθη ενώ προανάκριση γίνεται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

Πηγή: cretapost

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για τον π. Αθανάσιο – “Έφυγε” ένας αξιαγάπητος ιερέας – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία