Δεκαοκτάχρονος ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μαραντόνα

Σάλος στην Αργεντινή

Σάλο προκαλούν οι ισχυρισμοί εφήβου ότι είναι γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα. Όπως αναφέρει η "The Sun", o Σαντιάγκο Λάρα, μιλώντας σε τηλεοπτικό σόου και είπε ότι η μητέρα του, η οποία πέθανε από καρκίνο στον πνεύμονα πριν από μερικά χρόνια, γνώρισε τον Αργεντίνο άσο μέσω ενός πρώην κολλητού του φίλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 18χρονος είπε ότι ο μη βιολογικός του πατέρας έμαθε την αλήθεια μια εβδομάδα πριν πεθάνει η μητέρα του.

[Santiago Lara made the suggestion on a popular Argentine talk show]

Βέβαια, όπως τονίζει η εφημερίδα, "δεν είναι σαφές αν πράγματι ο Λάρα είναι γιος του Μαραντόνα καθώς δεν υπάρχουν εξετάσεις DNA ή επίσημα έγγραφα που να το αποδεικνύουν, αλλά είναι γνωστό πως ο Αργεντίνος άσος του ποδοσφαίρου είχε "άστατη" ζωή και ερωμένες. Ο ίδιος έχει δύο κόρες από τον γάμο του με την επί χρόνια σύζυγό του, ενώ έχει αναγνωρίσει άλλα τρία παιδιά που έχει κάνει.

Remaining Time-0:01
Fullscreen
Mute

Ο Σαντιάγκο Λάρα ισχυρίζεται επίσης ότι είχε μάθει την αλήθεια ότι είναι γιος του Μαραντόνα, όμως, ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του μέχρι να φτάσει στην ηλικία που είναι σήμερα και να παραμείνει μακριά από αυτή την ιστορία.

Πηγή: thesun.co.uk

Διαβάστε επίσης