Δυστύχημα Καμάρες: Βλάβη στο Ι.Χ σημείο “κλειδί” – Ολοκληρώθηκε η πραγματογνωμοσύνη

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος στις Καμάρες Αιγίου, όπου οδηγός σκότωσε την 67χρονη γιαγιά και εγγονάκι, όταν τους παρέσυρε με το αυτοκίνητό του.

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σημείο – κλειδί στην υπόθεση είναι μια βλάβη που υπάρχει στο αυτοκίνητο. Η μπάρα στο τιμόνι είναι σπασμένη. Οι πραγματογνώμονες της Τροχαίας Πατρών που έχουν εξετάσει ήδη το όχημα έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η μπάρα έσπασε μετά τη σύγκρουση του αυτοκινήτου, αρχικά στο πεζοδρόμιο.

Η οικογένεια του οδηγού όρισε και αυτή τεχνικο σύμβουλο, ο οποίος θα κάνει τον δικό του έλεγχο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, έχει ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη που διέταξε η Τροχαία της Πάτρας.

Δείχνει ότι η ταχύτητα με την οποία κινούνταν το αυτοκίνητο στην στροφή σε κατοικημένη περιοχή ήταν περί τα 100 χλμ. με όριο τα 50 χλμ. Αυτή η ταχύτητα υπάρχει πιθανότητα να τροποποιηθεί προς τα πάνω.

Δεν υπήρχε μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητο και ό,τι βλάβες υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι μετά τη μοιραία σύγκρουση.

Τα θύματα, η γιαγιά και το εγγονάκι της, χτυπήθκαν με το πίσω αριστερό μέρος του αυτοκινήτου. Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος, ενώ ο οδηγός είχε ποσοστό αλκοόλ 1.71.

Δ. Παλούμπης: Οι πρώτες βροχές αποκάλυψαν την αλήθεια-Πατρών–Πύργου, ένας δρόμος προχειρότητας και σπατάλης

Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Πάτρα: Η ανήλικη τα “έτσουζε” και οι υπεύθυνοι του καταστήματος βρέθηκαν με χειροπέδες

Πάτρα: Ματαιώθηκε το μαθητικό πάρτι με άφθονο αλκοόλ σε κλαμπ, μετά το ρεπορτάζ του tempo24

Πώς έγινε η φονική σύγκρουση στη Φωκίδα – Νεκρός 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος 37χρονος μεταφέρθηκε στην Πάτρα

Πάτρα: Bρέθηκε νεκρή 38χρονη

Μακροζωία: Οι επτά καθημερινές συνήθειες που μας χαρίζουν χρόνια ζωής

Ο δρόμος-καρμανιόλα: Ο 25χρονος Αλέξανδρος από την Πάτρα “έσβησε” επί τόπου στο τροχαίο! – 4 νεκροί σε 6 μήνες!