Η Kim Kardashian βρέθηκε θετική σε αντισώματα Λύκου κι έβαλε τα κλάματα!

Μια αποκάλυψη για την υγεία της έκανε στην πρεμιέρα της νέας σεζόν του «Keeping Up with the Kardashians» η Kim Kardashian. Η διάσημη τηλεπερσόνα έκανε εξέταση για το αυτοάνοσο νόσημα Λύκος και βρέθηκε θετική στα αντισώματα της ασθένειας.

Η 38χρονη Kim είχε μερικά συμπτώματα που την ανησύχησαν. Συγκεκριμένα όπως είπε: «Ένιωθα πολύ κουρασμένη, είχα ζαλάδες και τα χέρια μου πρηζόντουσαν».

Η Κim, λαμβάνοντας υπόψιν τα συμπτώματά της, υπέθεσε ότι ίσως έχει ρευματοειδή αρθρίτιδα, αλλά αποφάσισε να ζητήσει και τη γνώμη ενός επαγγελματία.

«Είναι τόσο τρομακτικό. Πρέπει να παώ στον γιατρό και να δείτε τι συμβαίνει, επειδή δεν μπορώ να ζω έτσι» είπε η ίδια. Ο γιατρός την κάλεσε για τα αποτελέσματα και της είπε ότι οι εξετάσεις της έδειξαν αντισώματα συνδεδεμένα με Λύκο και ρευματοειδή αρθρίτιδα, κάνοντας την Kim Kardashian να πανικοβληθεί και να βάλει τα κλάματα.

Παρόλο που ο γιατρός της εξήγησε ότι υπάρχουν πιθανότητες να μην έχει την ασθένεια, ακόμη κι αν έχουν βρεθεί τα αντιστώματα, η Kim αναστατώθηκε πολύ και κανόνισε μια ακόμα επίσκεψη για εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ