Στα σχολεία για τον Αγιασμό ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας

Τέταρτη 11 Σεπτεμβρίου σήμερα πρώτη μέρα στο σχολείο για τους μαθητές και η δημοτική αρχή  του Δήμου Δυτικής Αχαΐας παραβρέθηκε σε σχολικά συγκροτήματα ανά την επικράτεια του Δήμου για την καθιερωμένη τελετή αγιασμού.

Συγκεκριμένα σχολεία του Δήμου επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν.Μυλωνάς, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Κουνάβης, οι Αντιδήμαρχοι Κυριάκος Ορλώφ, Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος, Βασίλης Γκοτσόπουλος Άγγελος Καραντζάς και Γρηγόρης Μάλλιαρης καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Καμπέρος, Αναστάσιος Βερρόπουλος και Θανάσης Πουλίδας.

Η νέα δημοτική αρχή από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της  έθεσε στόχο την άμεση αντιμετώπιση των εκκρεμοτήτων και τυχόν συσσωρευμένων προβλημάτων στα σχολεία της επικράτειας του Δήμου.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε  και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας «Οφείλουμε, όλοι μας να διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον, στο οποίο η εκπαιδευτική κοινότητα, καθηγητές, μαθητές, γονείς, Δήμος αλλά και ολόκληρη η κοινωνία θα λειτουργήσει ομαλά προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες επίτευξης των στόχων των παιδιών μας».

 

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη