Η “Ήρα” στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας

11/09/2019 | 16:24

Ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός που είχε στόχο να δημιουργήσει μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ του αρχαίου πολιτισμού και της σύγχρονης τέχνης,  είχε την τύχη να απολαύσει το βράδυ της Τρίτης (χθες) το κοινό, που κατέκλυσε το Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας, προκειμένου να παρακολουθήσει την όπερα «ΗΡΑ».

Το έργο παρουσιάστηκε από την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων “Θανάσης Τσιπινάκης” του Δήμου Πατρέων  σε σύνθεση και σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή  και ήταν ενταγμένο στις εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Η εξαιρετική παράσταση απέσπασε το θερμό χειροκρότημα  των συμπολιτών μας που την παρακολουθήσαν, επιβραβεύοντας έτσι το σημαντικό έργο και την προσπάθεια των συντελεστών της.

 Η όπερα «Ήρα», δημιουργήθηκε ειδικά για την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων  και παρουσιάστηκε πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2018, σε μια εμβληματική παράσταση στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου.

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Χρ. Κορδάς και Παν .Πετρόπουλος και η Δημοτική Σύμβουλος Ήρα Κουρή.

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά