Κ. Πελετίδης: Θα φροντίσουμε να εξασφαλιστούν όλες οι προϋποθέσεις για ένα λειτουργικό σχολείο

Αμέσως μετά την τελετή έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, στο 53ο Δημοτικό Σχολείο ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, σε δηλώσεις του προς τα Μέσα Ενημέρωσης ανέφερε:

«Καλή χρονιά να έχουμε, καλό ξεκίνημα για τα παιδιά μας. Να είναι όλη τη χρονιά χαρούμενα, όσο χαρούμενα είναι σήμερα. Εμείς από την πλευρά μας, ως Δημοτική Αρχή, θα φροντίσουμε να εξασφαλιστούν όλες οι προϋποθέσεις για να τους προσφέρουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να έχουν ένα όμορφο και λειτουργικό σχολείο. Οι συνθήκες είναι αντίξοες και ξεκινούν από τα σπίτια, αφού στην περιοχή μας η ανεργία και η φτώχεια βρίσκονται δυστυχώς σε πολύ υψηλά επίπεδα. Εμείς στο μέτρο που μπορούμε θα αγωνιστούμε να υπάρχει εκείνο το κλίμα στα σπίτια, που θα βοηθά τα παιδιά, να έρχονται στο σχολείο, χωρίς άγχος και στεναχώρια. Αγωνιζόμαστε, να υπάρχει δουλειά για όλους, με στόχο να έχουμε μια πόλη με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα».

 

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη