Τι είπε στα “πρωτάκια” ο Κυριάκος Μητσοτάκης – ΒΙΝΤΕΟ

11/09/2019 | 10:30

“Το πρώτο κουδούνι χτυπά σε 4.500 Δημοτικά και 5.500 νηπιαγωγεία σε όλη τη χώρα και η σχολική χρονιά αρχίζει με δασκάλους, καθηγητές και βιβλία στη θέση τους” τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τον αγιασμό στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου.

Απευθυνόμενος στους μαθητές και ειδικά στα πρωτάκια, ο πρωθυπουργός είπε ότι “είναι ξεχωριστά χρόνια και πρέπει να χαίρονται τις γνώσεις και την εμπειρία του σχολείου” και τους προέτρεψε να σέβονται τους δασκάλους και να ακούνε τους γονείς τους.

“Να μην τους κάνετε πολύ δύσκολη τη ζωή τους” είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηριστικά.

Απευθυνόμενος στους εκπαιδευτικούς, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι “εκτιμούμε και σεβόμαστε το πολύ δύσκολο έργο τους και να γνωρίζουν ότι είμαστε κοντά τους για να στηρίξουμε το δημόσιο σχολείο, τη δημόσια εκπαίδευση, την επιμόρφωση των δασκάλων, να ξαναδούμε τα προγράμματα σπουδών και για καλύτερα βιβλία με περισσότερες διαδραστικές εμπειρίες”.

Ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε τη σύντομη ομιλία του ευχόμενος “καλή, ευτυχισμένη και χαρούμενη σχολική χρονιά”.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα