Άγριος καβγάς σε λαϊκή: Δάγκωσαν και έκοψαν το αυτί παραγωγού

11/09/2019 | 08:46

Ξέφυγαν τα πράγματα το μεσημέρι της Τρίτης στην οδό Δημοσθένους στην Αγία Παρασκευή, όταν δύο παραγωγοί σε λαϊκή αγορά που είχαν τους πάγκους τους ο ένας δίπλα στον άλλον άρχισαν να τσακώνονται.

Παραγωγός που μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση υποστηρίζει ότι πατέρας και γιος που διατηρούσαν δικό τους πάγκο δάγκωσαν το αυτί του και του το έκοψαν μετά από καβγά!

Ο γιος έχει συλληφθεί, ενώ ο πατέρας αναζητείται, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Ήρθαν και μου επιτέθηκαν από πίσω, πισώπλατα ο πατέρας… εκεί που πουλούσα σε μια πελάτισσα έδινα πράγματα, χωρίς να δω τίποτα. Ένιωσα ένα σπρώξιμο και με έριξαν κάτω, μου βαστούσαν τα χέρια.

Ο άλλος έπεσε μου έφαγε το αυτί μου και ο γιος του έριχνε μπουνιές στο κεφάλι, στα σαγόνια, στο κεφάλι με χτύπησε πονάω, υποφέρω δεν είμαι καλά. Μου έχει κόψει όλο το αυτί», περιέγραψε το θύμα της επίθεσης στον Alpha.

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά