Πάτρα: "Αγριεύει" σήμερα ο καιρός!

Καταιγίδα αναμένεται να πλήξει την Πάτρα, σύμφωνα με την πρόβλεψη των μετεωρολόγων, κατά τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία πάντως θα παραμείνει στους 27-28 βαθμούς στην ανώτερη τιμή της , ενώ κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας θα είναι "καθαρός" ο ουρανός!

Αναλυτικά ο καιρός:

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους ή σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά και πιθανόν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά τμήματα περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 17 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 16 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 20 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 18 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης