Ο "Αγρότης μόνος ψάχνει" επιστρέφει

Έκπληξη με το όνομα της παρουσιάστριας

Μπορεί η περασμένη σεζόν να ήταν «δύσκολη» για όλους τους σταθμούς καθώς τα ριάλιτι δεν σημείωσαν τις προσδοκώμενες τηλεθεάσεις, ωστόσο ο ΣΚΑΪ φαίνεται πως είναι έτοιμος να μπει δυναμικά στη «μάχη» αυτή τη σεζόν.

Το πρόγραμμα του σταθμού του Νέου Φαλήρου είναι εμπλουτισμένο με σειρές καθώς πλέον το κανάλι επιχειρεί στροφή στη μυθοπλασία, ενώ έχουν προστεθεί και αρκετά τηλεπαιχνίδια.

Αν και το... παραδοσιακό ριάλιτι του σταθμού, το Survivor, μπήκε στο «συρτάρι» επ’ αόριστον ένα άλλο αναμένεται να βγει στον «αέρα» το δεύτερο μισό της σεζόν.

Το ριάλιτι αγάπης «Αγρότης μόνος ψάχνει» που είχε προβληθεί παλαιότερα από τον Alpha, σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στο τιμόνι της παρουσίασης του προγράμματος θα βρίσκεται ένα όνομα-έκπληξη το οποίο εντάχθηκε πρόσφατα στο δυναμικό του σταθμού.

Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη η οποία θα έχει διπλό ρόλο στον σταθμό καθώς βρίσκεται και στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή: «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».