Μύρωνας Στρατής: «Όταν τελειώνει μια σχέση, τελειώνει! Δεν έχω κάνει ποτέ πισωγυρίσματα…»

Ο Μύρωνας Στρατής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, μίλησε μεταξύ άλλων για μία από τις σχέσεις του που απασχόλησαν για χρόνια τα media, η οποία ήταν με τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τη Μαίρη. Είμαστε Σουηδία. Είναι και στον άνθρωπο αυτό. Προσωπικά, όταν έχω ζήσει με κάποιους ανθρώπους, ακόμα κι αν φύγουν από τη ζωή μου, δεν παύω να τους αγαπώ και να τους εκτιμώ. Επίσης με τη Μαίρη και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη έχουμε βαφτίσει τον γιο της Ράνιας Θρασκιά, οπότε βρισκόμαστε συχνά και είμαστε κατά κάποιον τρόπο σαν συγγενείς».

Ποιο είναι το συνηθέστερο μοτίβο χωρισμού στις σχέσεις του: «Εγώ δεν είμαι πολύ αποφασιστικός. Μπορεί να πιέσω πολύ τη σύντροφό μου, προκειμένου να με χωρίσει, γιατί δεν θέλω να είμαι ο “κακός”. Μου είναι δύσκολο να πληγώσω κάποιον που αγαπώ, οπότε προτιμώ να ταλαιπωρούμαι. Όταν τελειώνει κάτι όμως, τελειώνει. Δεν έχω κάνει ποτέ πισωγυρίσματα. Δεν έχει τύχει καν να φιλήσω πρώην σύντροφό μου».

Πώς αντιμετωπίζει τον έρωτα στη ζωή του: «Με τρομάζει πολύ αυτό που ο Έλληνας χαρακτηρίζει καψούρα. Αυτό που σχετίζεται με τα ουίσκι, τα μπουζούκια, τις στροφές και τα πολλά χιλιόμετρα.

Εγώ πιστεύω στην αγάπη και στον έρωτα σαν ένα αγνό συναίσθημα που σε εξελίσσει. Αυτό που ψοφάς και πεθαίνεις δεν μου αρέσει. Ο έρωτας είναι σίγουρα παροδικός, περνάει, και μετά μπορεί να μείνει κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου αν δεν στηρίζεται σε ισχυρά θεμέλια».

Διαβάστε επίσης