Πρόσωπο έκπληξη στην παρουσίαση του "Τhe Voice"

"παιζει" δυνατα η ελενη φουρειρα

 

Πρόσωπο εκτός του υπάρχοντος δυναμικού του ΣΚΑΪ θα αναλάβει τελικά την παρουσίαση του νέου κύκλου του τάλεντ σόου την παραγωγή του οποίου κρατά πάντα ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι και η εταιρία του Acun Medya. Οι φάση των pre casting ολοκληρώνονται σύντομα και το παιχνίδι μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη μικρή οθόνη.

Τελικά τα σενάρια που ήθελαν έναν εκ των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «The Voice» μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη (Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Λιάγκας, Νίκος Μουτσινάς) φαίνεται πως «καίγονται». Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr στον ΣΚΑΪ υπάρχει λίστα τριών υποψήφιων παρουσιαστών που είναι και οι τρεις τραγουδιστές. Δύο τραγουδίστριες και ένας τραγουδιστής. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή ανάμεσα στην εν λόγω λίστα συμπεριλαμβάνεται το όνομα της Ελένης Φουρέιρα.

Βέβαια αν θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης του σόου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες με σημαντικότερο το επαγγελματικό της πλάνο τους επόμενους μήνες το οποίο περιλαμβάνει και ένα διάστημα παραμονής στο Λος Άντζελες και προφανώς αυτή η λεπτομέρεια είναι καθοριστική για το εάν τελικά θα αναλάβει την παρουσίαση του νέου «The Voice».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ