Οι άξονες της παρουσίας της Φώφης Γεννηματά στη ΔΕΘ

06/09/2019 | 08:13

Ομιλία θα απευθύνει από τη ΔΕΘ τη Δευτέρα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Με αυτήν την ομιλία το ΚΙΝΑΛ επιδιώκει να αναδείξει «τα λάθη και τις παραλείψεις» των πρώτων εβδομάδων της κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και να οριοθετήσει έτσι «την προοδευτική παράταξη από την αποτυχημένη περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η κ. Γεννηματά πρόκειται να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις για την κλιματική αλλαγή στον Θερμαϊκό, ενώ θα καταθέσει δέσμη προτάσεων για όλους τους πολίτες που ήταν τα θύματα της κρίσης. Επίσης, έγινε γνωστό, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι στην πολιτική-προγραμματική Συνδιάσκεψη που σχεδιάζεται για το τέλος του Νοεμβρίου θα προσκληθούν στελέχη και παράγοντες του χώρου, οι οποίοι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, διαφώνησαν ή αποστασιοποιήθηκαν τον τελευταίο χρόνο. «Αντικείμενο της Συνδιάσκεψης θα είναι ποιους εκφράζουμε, με ποιες πολιτικές και ποια είναι η ταυτότητα μας», είπε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Παράλληλα, θα συζητηθεί ο απολογισμός του εκλογικού αποτελέσματος που ετοιμάζει η επιτροπή υπό τους Εύη Χριστοφιλοπούλου – Π. Ιωακειμίδη, όπως είχε ανακοινώσει η κ. Γεννηματά.

Σχετικά με το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, που ζητούν επίμονα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Χρηστίδης ανέφερε ότι θα γίνει το τέλος του χρόνου, όπως έχει ανακοινωθεί, και οι λεπτομέρειές του θα γίνουν γνωστές από την ΚΟΕΣ, υπό τον Βασίλη Κεγκέρογλου, μετά τη Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ. «Καλός ο προβληματισμός, αλλά ο κόσμος θέλει απαντήσεις στα προβλήματά του», τόνισε ο κ. Χρηστίδης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)