Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας: Παρέμβαση για λόγους υγείας στο Αεροδρόμιο Αράξου

ΜΕΤΆ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

Στο αεροδρόμιο του Αράξου στη Δυτική Αχαΐα, βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλήλλων Αχαΐας, Χάρης Τσίτσικας και Γιώργος Μπαλάσης.

Αφορμή οι συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στο κτίριο μετά την επαναλειτουργία του αερολιμένα, από την πρόσφατη φωτιά που προκλήθηκε στο χώρο.

Μετά από καταγγελίες τα μέλη του Προεδρείου επισκέφθηκαν το χώρο, προκειμένου από κοντά να διαπιστώσουν την κατάσταση και επαφές με στελέχη του αεροδρομίου.

Κατόπιν της αυτοψίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, τις επόμενες ώρες θα αποστείλει έγγραφο στη Διεύθυνση Υγείας, προκειμένου η υπηρεσία να ελέγξει για το εάν και κατά πόσο είναι βλαπτικές οι συνθήκες για τους εργαζόμενους. Ζητούμενο είναι η λήψη μέτρων ασφαλείας.

"Δεν έχουμε πρόβλημα με την άμεση λειτουργία του αεροδρομίου και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να διασαλευτεί η συμβολή του στον τοπικό τουρισμό και την οικονομία", δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Χάρης Τσίτσικας, προσθετοντας "Εκείνο που ζητούμε είναι επίσημος φορέας να μας εγγυηθεί για την ασφάλεια και την υγεία των συναδέλφων αστυνομικών".

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ