Πάτρα: Συναγερμός στις αρχές – Τηλεφώνησε πως θα μπουκάρει με καλάσνικοφ στις εφορίες – ΦΩΤΟ

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί από την τοπική ΕΛ.ΑΣ, μετά από την πρόθεση άνδρα πως τα επόμενα λεπτά θα εισβάλλει με καλάσνικοφ στις δυο εφορίες της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, άνδρας τηλεφώνησε στην ΑΑΔΕ και ενημέρωσε πως είναι θέμα ώρας να επισκεφθεί οπλισμένος τα δυο καταστήματα των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσίων (Δ.Ο.Υ) της Αχαϊκής Πρωτεύουσας.

Ο άγνωστος άνδρας ήταν λακωνικός. Εκτός από την πρόθεση του, δεν είπε τίποτα για τους λόγους της επικείμενης πράξης του. Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, άνδρες της οποίας ανέλαβαν δράση, λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα στους εντός και εκτός των χώρων των συγκεκριμένα κτιριών.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ Α’ Δ.Ο.Υ 

69514674_958919971107360_6020526864513105920_n.jpg

69908519_2387352124886048_1826783009852882944_n.jpg

 

 

 

 

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)