Βασίλης Γιαννόπουλος: Ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του ο νέος αντιπεριφερειάρχης Ηλείας - ΦΩΤΟ

ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟ

 

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και με χαμηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η παράδοση – παραλαβή στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας. Ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης και νέος δήμαρχος Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος, παρέδωσε χθες στο νέο χωρικό αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γιαννόπουλου, παρουσία των δύο νέων Ηλείων θεματικών αντιπεριφερειαρχών Θοδωρή Βασιλόπουλου και Νίκου Κοροβέση.

Επίσης υπήρξε συνάντηση και μια πρώτη γνωριμία με τους διευθυντές και προϊσταμένους των υπηρεσιών. Ο κ. Γεωργιόπουλος ενημέρωσε για όλα τα τρέχοντα θέματα στην Π.Ε. Ηλείας, καθώς και θα θέματα τα οποία βρίσκονται σε εκκρεμότητα και αναμένονται εξελίξεις.

georgiopoulos_giannopoulos2.jpg

Οι δύο άντρες θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή αφού άλλωστε, διαρκής είναι η σχέση και το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας για το δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

Παραιτήθηκε από το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου ο κ. Γιαννόπουλος

Στο πλαίσιο των νέων καθηκόντων του, ο νέος αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας και τη θέση του ταμία που κατείχε. Για το σκοπό αυτό είχε και συνάντηση με τα μέλη του ΔΣ Ηλείας στα γραφεία του συλλόγου χθες.

Πηγή: ilialive.gr

Διαβάστε επίσης