Πάτρα: Κάλεσμα Εθελοντών για το Pink the City 2019

Συμμετοχές μέχρι 30 Σεπτεμβρίου

Η Πάτρα θα γίνει ΡΟΖ για ακόμα μια χρονιά!

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού « Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά τη μεγαλύτερη δράση ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Οι δράσεις του Συλλόγου τον Μήνα Οκτώβριο που είναι αφιερωμένος στην πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού θα κορυφωθούν με τον καθιερωμένο συμβολικό περίπατο. Στις 20 Οκτώβρη θα περπατήσουμε ενάντια στον καρκίνο του μαστού με το σύνθημα «Χιλιάδες βήματα, ένα Άλμα» για 1,5 χλμ με αφετηρία την Πλατεία των Υψηλών Αλωνίων και θα τερματίσουμε στο Μώλο της Αγίου Νικολάου.

Σας καλούμε όλους, άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας με διάθεση για προσφορά, να βρεθείτε μαζί μας και να γίνετε Εθελοντές στη μεγάλη μας δράση !!

Μπορείς να βοηθήσεις σε διάφορα πόστα είτε πριν τη διοργάνωση είτε την ίδια μέρα του Pink the City. Θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβρη εκπαιδευτική συνάντηση Εθελοντών για ενημέρωση και καταμερισμό εργασιών.

Είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά η φόρμα υποβολής αιτήσεων των εθελοντών στην σελίδα http://pinkthecity.gr. Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή και τηλεφωνικά στο 2610 22 22 74 από τις 10.00 έως τις 14.00 καθημερινά μέχρι 30 Σεπτέμβρη.

Υπεύθυνη επικοινωνίας για τους εθελοντές : Γεωργία Πανίτσα, Ψυχολόγος – Υπεύθυνη Ψυχοκοινωνικού Έργου του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. ΑΧΑΪΑΣ.

Διαβάστε επίσης