Πάτρα: Εργαζόμενος της ΔΕΥΑΠ ο πατέρας του 20χρονου θύματος τροχαίου - Συλλυπητήρια Προέδρου και εργαζομένων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης - Άρδρευσης Πατρών, είναι ο πατέρας του 20χρονου Αναστάσιου Σκόνδρα, που κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών "Παναγία η Βοήθεια" στο Ρίο. Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Κυριακής σε τροχαίο που σημειώθηκε  στην οδο Ακτή Δυμαιων κοντά στο ΠΙΚΠΑ, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

69505233_2310714502576009_2843423518530469888_n_0.jpg

Πάτρα: Ένας ακόμα νεκρός στην άσφαλτο - Κατέληξε τα ξημερώματα 20χρονος - ΦΩΤΟ

Ο Πρόεδρος Ανδρέας Παπανικήτας και τα μέλη του Δ.Σ.  της ΔΕΥΑΠ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, στον εργαζόμενο της ΔΕΥΑΠ Άγγελο Σκόνδρα και στην οικογένεια του για το αιφνίδιο θάνατο του παιδιού του, Αναστάσιου Σκόνδρα.

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΠ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, στον εργαζόμενο της ΔΕΥΑΠ Άγγελο Σκόνδρα και στην οικογένεια του για το αιφνίδιο θάνατο του παιδιού του, Αναστάσιου Σκόνδρα.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ