Δυσκολεύτηκε ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Πανιώνιο

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του Πανιώνιου σε παιχνίδι που διεξήχθη στην Τούμπα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε στο 14’ με τον Άκπομ, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες ισοφάρισαν στο 57’ με τον Τσιλούλη. Το γκολ που έκρινε το ματς και εξετάστηκε για περίπου δύο λεπτά στο VAR σημείωσε στο 74’ ο Σφιντέρσκι.  

 

Με δυσκολία ο ΠΑΟΚ έκαμψε τη σθεναρή αντίσταση του Πανιωνίου στην Τούμπα, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο και με προβλήματα ομοιογένειας. Στο 14' ο Τσούμπα Ακπομ άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ με γωνιακό δυνατό σουτ από ασίστ του Μίσιτς.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ συνέχισε να είναι υποτονικός και με λάθη, οπότε σε ένα από αυτά ο Τσιλούλης, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, με ωραίο σουτ πέτυχε την ισοφάριση, στην πρώτη τελική της ομάδας του. Ο ΠΑΟΚ πίεσε και στο 74' ο Σφιντέρσκι με ανάποδο σουτ λύτρωσε τον ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας το 2-1 μετά από κόρνερ του Μπίσεσβαρ και αφού το VAR συναίνεσε, μετά από τρίλεπτο σχολαστικό επανέλεγχο.  

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 2-1 (PAOK TV)

Γκολ: 14' Άκπομ (ΠΑΟΚ), 57' Τσιλούλης (Πανιώνιος),74' Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες κάρτες: Εσίτι - Καμαρά, Σταυρόπουλος,Ευαγγέλου

Κόκκινες κάρτες: -

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα (38' Ίνγκασον), Κρέσπο, Γιαννούλης, Ζαμπά (60' Μπίσεσβαρ), Λημνιός (74' Πέλκας), Εσίτι, Μίσιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Πανιώνιος:  Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς (85' Μιλόγεβιτς), Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Ρέντζας (86' Λυμπεράκης), Άρτσε (56' Τσιλούλης), Καμαρά, Αραμπούλι.

Διαβάστε επίσης