Σλούκας: «Δεν υπάρχουν λόγια»

01/09/2019 | 19:16

Ο Κώστας Σλούκας αγωνίστηκε για 13:47” στον 1ο αγώνα της εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κατάφερε να νικήσει το χρόνο και να δώσει το «παρών» από το πρώτο ματς της «γαλανόλευκης». Κατάφερε να δηλώσει πανέτοιμος στην πρεμιέρα απέναντι στο Μαυροβούνιο παρά το αιμάτωμα… οκτώ εκατοστών στο γαστροκνήμιο, ένας τραυματισμός που συνήθως απαιτεί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες αποθεραπείας, ώστε να επιστρέψει στη δράση ένας αθλητής.

«Δεν υπάρχουν λόγια…» έγραψε ο διεθνής γκαρντ στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, μετά τη θετική πρεμιέρα και τη νίκη με 85-60 της εθνικής απέναντι στο Μαυροβούνιο. Και εν συνεχεία επεξήγησε: «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το ότι βρίσκομαι τελικά εδώ…». Ο συμπαίκτης του στην εθνική, Γιαννούλης Λαρεντζάκης έχει σχολιάσει κάτω από σην ανάρτηση του Κώστα Σλούκα, βάζοντας πολλά “emoji” με σφιγμένο δικέφαλο, εννοώντας «δύναμη»!

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε 41χρονος – Τι “έδειξε” η έρευνα της Αστυνομίας

Η Πάτρα θρηνεί δύο νέα παιδιά που “έφυγαν” με διαφορά 30 ωρών