Μπλόκο της ΕΛΑΣ σε 15 κιλά κάνναβης στη Θεσπρωτία

01/09/2019 | 17:24

Περισσότερα από 15 κιλά ακατέργαστης κάνναβης ,κατασχέθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τα οποία εντοπίστηκαν με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου , σε κρύπτη αυτοκινήτου στην Λωρίδα Σαγιάδας, χθες το μεσημέρι.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, χθες το μεσημέρι στη Λωρίδα Σαγιάδας Θεσπρωτίας, εντόπισαν ύποπτο αυτοκίνητο με οδηγό έναν 22χρονο Αλβανό και το ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Avra», βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, μεταξύ των πίσω καθισμάτων και του χώρου των αποσκευών του αυτοκινήτου, 14 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 15 κιλών και 500 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο 22χρονος συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Η Αστυνομία, έδωσε στην δημοσιότητα οπτικό υλικό από τον εντοπισμό των ναρκωτικών.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της