Η υπόθεση …μυρίζει!

31/08/2019 | 22:28

Τις τελευταίες εξελίξεις στη Βουλή σχολίασε στην σελίδα της στο facebook η βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ , πρώην υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου. Συγκεκριμένα ανέφερε:

Η χθεσινή τροπολογία για τον διοικητή της ΕΥΠ είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Από κάτω από αυτήν κρύβεται το σημαντικό και άκρως ανησυχητικο: κρύβεται η προετοιμασία μιας ΕΥΠ- ΚΥΠ άλλων εποχών. Δεν μπορεί να ξεφτιλιζεται η ΝΔ και ο πολύς κ. Γεραπετριτης μόνο για τα μάτια του κ. Κοντολεοντος, παρά μόνο αν ο κ. Κοντολέων έχει αναλάβει αποστολή. Μάλλον πρέπει να τεθούμε σε εγρήγορση. Η υπόθεση μου μυρίζει…. άσχημα, μια μυρωδιά από άλλες εποχές, σκοτεινές.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία