7o ΕΠΑΛ Πάτρας: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑγγελματικου λυκειου

Οι εκπαιδευτικοί και η διεύθυνση του 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους τελειόφοιτους και απόφοιτους  του σχολείου, καθώς και στις οικογένειες τους, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις και τους ευχόμαστε καλή νέα αρχή,  καλή σταδιοδρομία και πολλές στην συνέχεια ακαδημαϊκές επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες.

Η επιτυχία τους δικαίωσε τον αγώνα και τις προσπάθειες τους και έκανε όλους εμάς τους εκπαιδευτικούς τους χαρούμενους και υπερήφανους. 

Στους  μαθητές / αποφοίτους μας, που παρά τις προσπάθειες τους δεν κατόρθωσαν να επιτύχουν, τους θυμίζουμε πώς οι εξετάσεις αυτές δεν αποτελούν την μοναδική ευκαιρία και τρόπο για να φτάσουν  τους στόχους τους. Οι δυνατότητες τους, οι εναλλακτικές επιλογές, και η συνεχής προσπάθεια και επιμονή μπορεί να οδηγήσουν στην υλοποίηση των επιδιώξεων τους και την επαγγελματική τους  εξέλιξη. Καλή Σταδιοδρομία σε όλους.  

Από το σχολείο μας, εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση 29 φετινοί τελειόφοιτοι / απόφοιτοι που συμμετείχαν στις πανελλαδικές και 5 ακόμη χωρίς νέα συμμετοχή (10%) Να σημειώσουμε ότι  από τους 29 επιτυχόντες πάνω από τους μισούς εισήχθησαν σε υψηλόβαθμες και μεγάλης ζήτησης σχολές / τμήματα  (1 Ιατρικής ΠΠ, 4 Βιολογίας, 2 Λογοθεραπείας, 1 Φυσικοθεραπείας, 3 Νοσηλευτικής, 1 Παιδαγωγικών, 2 Οικονομικών Επιστημών, 2 Θεατρικών σπουδών, 1 ΑΕΝ κλπ ) με υψηλή επίδοση συγκεντρώνοντας ο καθένας πάνω από 14000 μόρια.  

Συνολικά πέτυχαν την εισαγωγή τους 14 υποψήφιοι προερχόμενοι από ειδικότητες του τομέα Υγείας Πρόνοιας Ευεξίας, 9 από του τομέα  Διοίκησης Οικονομίας και 6 από ειδικότητες τού τομέα Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος.

Διαβάστε επίσης