Θοδωρής Ζαγοράκης - Ιωάννα Λίλη: Ρομαντική βόλτα για δύο στο νησί των Ιπποτών!

Τη χρυσή συνταγή για να κρατούν τον έρωτά τους δυνατό μέσα από το πέρασμα του χρόνου έχουν βρει η Ιωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Το γνωστό ζευγάρι που μετρά 13 χρόνια γάμου και έχει δυο πανέμορφα παιδιά: την Μαρία και τον Ιωάννη, μπορεί να έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, βρίσκει όμως πάντα χρόνο για μικρές ρομαντικές αποδράσεις.

Αυτήν τη φορά ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκαν στην όμορφη Ρόδο και απόλαυσαν λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης από την καθημερινότητά τους. Οι δυο τους βρέθηκαν στο νησί των Ιπποτών, χαλάρωσαν με βόλτες στην παραλία και έκαναν ρομαντικές βόλτες πιασμένοι χέρι χέρι στην πόλη του νησιού.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε ένα χαλαρό περίπατο στο νησί, με την Ιωάννα Λίλη φυσικά να ξεχωρίζει με το εντυπωσιακό λουκ της και το γλυκό χαμόγελο, στο πλευρό του συζύγου της.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο νησί με αφορμή και την ορκωμοσία του νέου δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, με τον οποίο διατηρούν φιλικές σχέσεις και ταυτόχρονα, βρήκε την ευκαιρία για να κάνει τις βουτιές του στα γαλανά νερά και τις βόλτες του στα γραφικά σοκάκια!

ΠΗΓΗ: TLIFE.GR

Διαβάστε επίσης