NBA: Μπλεξίματα για τον Κάζενς - Φοβερή καταγγελία από την πρώην του

Σε ένα ηχητικό αρχείο, που έχει καταγραφεί στις 23 Αυγούστου και παραδόθηκε από την κοπέλα στις αστυνομικές αρχές, ακούγεται ένα πρόσωπο να συνομιλεί μαζί της και να την απειλεί, ανοιχτά, πως θα τη σκοτώσει - Το πρόσωπο αυτό είναι ο άσος του NBA, σύμφωνα με τη μαρτυρία της

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η πρώην κοπέλα του άσου του NBA, ΝτεΜάρκους Κάζενς, Κρίστι Ουέστ, καθώς υποστήριξε πως ο σέντερ των Λέικερς απείλησε να τη σκοτώσει, αν δεν άφηνε τον γιό του να παραστεί στον γάμο με τη νυν σύζυγό του, Μόργκαν Λανγκ. 

Σε ένα ηχητικό αρχείο, που έχει καταγραφεί στις 23 Αυγούστου και παραδόθηκε από την Ουέστ στις αστυνομικές αρχές, ακούγεται ένα πρόσωπο να συνομιλεί μαζί της και να της λέει: «Θα στο ζητήσω άλλη μια φορά, πριν περάσω σε άλλο επίπεδο. Μπορώ να έχω εδώ τον γιό μου, σε παρακαλώ;».

Όταν η Ουέστ έδωσε αρνητική απάντηση, το συγκεκριμένο πρόσωπο είπε: «Σίγουρα θα φυτέψω μια σφαίρα στο γαμ.... κεφάλι σου».


Η Ουέστ ανέφερε στην αστυνομία της Αλαμπάμα πως η φωνή που ακουγόταν, ήταν αυτή του Κάζενς, ενώ έχει ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες κατά του θηριώδους μπασκετμπολίστα. Παράλληλα, ανέφερε πως είναι ανοιχτή σε συμβιβασμό, ώστε να μπορεί ο Κάζενς να βλέπει το παιδί του. 

Η πρώην σύντροφος του μπασκετμπολίστα, είπε επίσης στην αστυνομία πως, πέρα από το ηχητικό, ο Κάζενς της είπε πως θα τη σκοτώσει, χωρίς αν χρειαστεί να λερώσει τα χέρια του, ενώ στο παρελθόν επιχείρησε να την πνίξει!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ