Απ. Κατσιφάρας: Η Πάτρα της εξωστρέφειας

Τα θετικά σχόλια του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα, και του τέως Πρωθυπουργού και νυν Βουλευτή Αχαΐας, Γιώργου Παπανδρέου, απέσπασε η αποψινή Τελετή Εναρξης των ΙΙ Μεσογειακών  Παράκτιων Αγώνων.

Ο κ. Απόστολος Κατσιφάρας δήλωσε :

«Ήταν μια έναρξη που σημαίνει επιτυχία, αλληλεγγύη, συναδέλφωση των λαών της Μεσογείου και πάνω από όλα εξωστρέφεια της Πάτρας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δώσουμε δημιουργικές απαντήσεις προς το μέλλον. Προσέλκυση κόσμου και αύξηση του παραγόμενου εισοδήματος με την γενική έννοια, αλλά πάνω από όλα η Πάτρα, μια πόλη μεσογειακή, με δύναμη και εξωστρέφεια.».

Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε:

«Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση. Πραγματικά ανέδειξε την Πάτρα και την Περιφέρεια με όμορφες μουσικές και παρουσίες. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα χαρούμε πραγματικά ωραίους Αγώνες, αναδεικνύοντας τη φιλία, την ειρήνη και τη συνεργασία στη Μεσόγειο».

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Θλίψη για τον π. Αθανάσιο – “Έφυγε” ένας αξιαγάπητος ιερέας – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία