Απ. Κατσιφάρας: Η Πάτρα της εξωστρέφειας

Τα θετικά σχόλια του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα, και του τέως Πρωθυπουργού και νυν Βουλευτή Αχαΐας, Γιώργου Παπανδρέου, απέσπασε η αποψινή Τελετή Εναρξης των ΙΙ Μεσογειακών  Παράκτιων Αγώνων.

Ο κ. Απόστολος Κατσιφάρας δήλωσε :

«Ήταν μια έναρξη που σημαίνει επιτυχία, αλληλεγγύη, συναδέλφωση των λαών της Μεσογείου και πάνω από όλα εξωστρέφεια της Πάτρας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δώσουμε δημιουργικές απαντήσεις προς το μέλλον. Προσέλκυση κόσμου και αύξηση του παραγόμενου εισοδήματος με την γενική έννοια, αλλά πάνω από όλα η Πάτρα, μια πόλη μεσογειακή, με δύναμη και εξωστρέφεια.».

Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε:

«Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση. Πραγματικά ανέδειξε την Πάτρα και την Περιφέρεια με όμορφες μουσικές και παρουσίες. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα χαρούμε πραγματικά ωραίους Αγώνες, αναδεικνύοντας τη φιλία, την ειρήνη και τη συνεργασία στη Μεσόγειο».

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Στην Πάτρα ο Άδωνις Γεωργιάδης – Επίσκεψη στα νοσοκομεία με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες