Παράκτιοι Αγώνες: Η Αγγελική Ανδριοπούλου σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας

25/08/2019 | 11:24

Η 43χρονη πρωταθλήτρια του θαλασσίου σκι Αγγελική Ανδριοπούλου, επιλέχθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ως σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στους 2ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες «Πάτρα 2019».

Η Αγγελική Ανδριοπούλου έχει κατακτήσει στην καριέρα της, τρία χρυσά, τρία αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα και 48 μετάλλια συνολικά σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!