Παπαδημάτος για Μεσογειακούς: Η Πάτρα έτοιμη να υποδεχθεί τους αθλητές των 26 χωρών

Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) που ξεκίνησαν σήμερα στην Πάτρα συμμετείχε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, κ. Νίκος Παπαδημάτος.

Ο κ. Παπαδημάτος καλωσόρισε τα μέλη της ΔΕΜΑ στην Πάτρα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Ο.Ε. ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρο Καπράλο και τον Γενικό Γραμματέα της ΔΕΜΑ, κ. Ιάκωβο Φιλιππούση για τη συμβολή τους στη διοργάνωση των Αγώνων .

Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε ο κ. Παπαδημάτος στον Πρόεδρο της ΔΕΜΑ, κ. AmarAddadi για την εμπιστοσύνη που έδειξε τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της ΔΕΜΑ, αποφασίζοντας να αναθέσουν τους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες στην Πάτρα και την Ελλάδα.

«Βρισκόμαστε μια μέρα πριν από την έναρξη των Αγώνων. Μένει σε εμάς να σας αποδείξουμε ότι ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες που επέβαλε η διοργάνωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων και στις δυσκολίες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε» τόνισε ο κ. Παπαδημάτος και διαβεβαίωσε τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΔΕΜΑ ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους αθλητές των 26 χωρών της Μεσογείου.

Επεσήμανε ότι η Ο.Ε., τα στελέχη της, οι εθελοντές και όλη η πόλη είναι στη διάθεση των εθνικών αποστολών και εξέφρασε την ελπίδα ότι κάθε μέλος της επιστρέφοντας στην πατρίδα του θα έχει να πει μια καλή κουβέντα για την Πάτρα και την Ελλάδα. Τέλος, ο κ. Παπαδημάτος ευχήθηκε η Πάτρα να αποτελέσει επιλογή των μελών της ΔΕΜΑ για κάθε αθλητική διοργάνωση που θα διεκδικήσει η πόλη στο μέλλον.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ