ΠΑΟ Βάρδας - Παναχαΐκή: 1-5

Την τρίτη της φιλική νίκη, την δεύτερη επί Ελληνικού εδάφους, πήρε η Παναχαϊκή στη Βάρδα. Οι «κοκκινόμαυροι» δείχνοντας για ακόμα μία αναμέτρηση, επιθετική συνέπεια επικράτησαν με 5-1, επί του τοπικού ΠΑΟ, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Ο ΠΑΟ Βάρδας μπήκε με ενθουσιασμό στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο σκορ με πέναλτι, αλλά η Παναχαϊκή ανέτρεψε στο δεύτερο ημίχρονο το αποτέλεσμα, αφού πρώτα είχε φέρει το ματς στα ίσια στο φινάλε του πρώτου μέρους, και πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη εμφατική της νίκη στα φιλικά προετοιμασίας.

Οι «κοκκινόμαυροι» ήταν καλύτεροι σε όλη την αναμέτρηση και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους. Η ανατροπή άλλωστε που πέτυχαν δίνει ακόμα καλύτερη ψυχολογία στα πόδια των νεαρών παιχτών της ομάδας.

Πέντε διαφορετικούς σκόρερ είχε η Παναχαϊκή στο παιχνίδι με τους Σιατραβάνη, Κολ, Μαυριά, Μωραΐτη και Μασούρα να βρίσκουν δίχτυα.

Το φιλμ του αγώνα:

9' Πρώτη καλή στιγμή για την Παναχαϊκή. Ο Παπατόλιος σούταρε με το αριστερό έξω από την περιοχή και υποχρέωσε τον Λαδά σε εντυπωσιακή απόκρουση

10' Ο Παπατόλιος σούταρε μέσα από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ

13' Καλό σουτ του Σιατραβάνη έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε λίγο άουτ

32' Ο Κυνηγόπουλος από τα δεξιά έκανε επικίνδυνη σέντρα και παραλίγο να μπει αυτογκόλ από το διώξιμο του αμυντικού
35' Πέναλτι για τον ΠΑΟΒ. Ο διαιτητής βλέπει παράβαση σε μαρκάρισμα του Τσελεπίδη στον αντίπαλο παίκτη

36' Γκολ για τον ΠΑΟ Βάρδας. Ο Σαμπανέι εκτέλεσε εύστοχα αν και ο Καπούταγλης έπεσε στη σωστή γωνία. 1-0 για τους γηπεδούχους

45’ ΓΚΟΛ για την Παναχαϊκή. Στο 45' ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο Σιατραβάνης με εκτέλεση φάουλ σκόραρε για την ισοφάριση

52' Γκολ για την Παναχαϊκή! Ο Κυνηγόπουλος σούταρε η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού, ο διαιτητής δεν διέκοψε το παιχνίδι για να δώσει την παράβαση, ο Μαυριάς επωφελήθηκε από την κόντρα και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2!

56' Γκολ για την Παναχαϊκή! Ο Κολ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση έπειτα από πάσα του Μωραΐτη και με ιδανικό πλασέ έγραψε το 1-3!

73' Γκολ για την Παναχαϊκή! Εξαιρετική μπαλιά του Μουστακόπουλου στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΒ, ο Μασούρας βρέθηκε αμαρκάριστος και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-4!

80' Πολύ καλό σουτ του Πατρώνη έδιωξε με υπερένταση ο Λαδάς!

86' Γκολ για την Παναχαϊκή! Ο Μωραΐτης με πλασέ από κοντά γραφει το 1-5!

Η αρχική ενδεκάδα: Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Τσελεπίδης, Παπατόλιος, Λινάρδος, Σιατραβάνης, Μωραΐτης, Coll, Κυνηγόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Σούλης, Μουστακόπουλος, Πατάπης, Μαυριάς, Βασιλικόπουλος, Πατρώνης, Αντωνακόπουλος, Μασούρας, Βαρσαμίδης.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ