Διπλό φονικό στην Καβάλα – «Έπιασαν τη μητέρα μας και τη βάρεσαν»

Τι λέει ο αδελφός του δράστη για το διπλό φονικό στην Καβάλα.

«Τα θύματα επιτέθηκαν στη μάνα μας, την είχαν πιάσει από τα μαλλιά και τη μπλούζα και τη βάρεσαν» «Δεν έγινε για τη θέση στάθμευσης το έγκλημα». Χρόνια η διαμάχη ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Αβάσιμα τα όσα ακούγονται λέει ο δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων.

«Πριν γίνει το κακό τα θύματα επιτέθηκαν στη μητέρα μας», λέει ο αδελφός του δράστη του διπλού φονικού στην Καβάλα. «Την είχαν πιάσει από τα μαλλιά και τη μπλούζα και τη βάρεσαν. Και οι δύο. Αφού μαζί ήταν εκεί κοντά και έγινε αυτό που έγινε» λέει ο αδελφός του 42χρονου μιλώντας αποκλειστικά στον Alpha.

Σύμφωνα με το συνήγορο υπεράσπισης του δράστη ο 42χρονος και τα θύματα είχαν πολλές διενέξεις εδώ και χρόνια ως γείτονες και το έγκλημα δεν έγινε με αφορμή τη θέση πάρκινγκ. Παράλληλα θα ζητηθεί η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για τον δράστη.

Ο 42χρονος δηλώνει μετανιωμένος για το έγκλημα. Την ίδια ώρα για πρώτη φορά ισχυρίζεται ότι στον τόπο του εγκλήματος βρισκόταν και η σύζυγος του θύματος.

«Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Βρίσκεται σε σύγχυση. Είναι δεδομένο ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του. Θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Δεν υπήρξε διαπληκτισμός για καμία θέση πάρκινγκ.

Στο παρελθόν οι δύο οικογένειες είχαν τρομακτικές διενέξεις και διαμάχες. Θεωρώ ότι το συμβάν αυτό της επίθεσης που δέχτηκε η μητέρα του τον οδήγησε σε αυτό» λέει ο δικηγόρος του δράστη στον Alpha. 

«Εισήλθε στην οικία ο θανών και η μητέρα του, μαζί με τη νύφη από ο,τι μου διαμήνυσαν και άρπαξαν τη μητέρα του, της επιτέθηκαν πιάνοντας την από τον λαιμό και από τα μαλλιά και εκεί πέρα είχαμε αυτή την κατάληξη την τραγική» συνεχίζει ο συνήγορος υπεράσπισης.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων χαρακτηρίζει «αβάσιμα τα όσα ακούγονται» και δηλώνει  ότι τη Δευτέρα θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Τη Δευτέρα επειδή έχουν πολλά ακουστεί για βρασμό ψυχικής ορμής θα πάρετε τις απαντήσεις από τη μεριά της πολιτικής αγωγής, οι οποίες θα στηρίζονται στη δικογραφία, δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων.

Δείτε το βίντεο του Alpha

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ