Ερντογάν: Μένουμε στην Αν. Μεσόγειο μέχρι τέλους

«H Δύση απειλεί, αλλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε από απειλές», δήλωσε ο Ερντογάν από το Άρτβιν της Μαύρης Θάλασσας, όπου περιοδεύει. «Εμείς προστατεύουμε και θα προστατεύσουμε τα δικαιώματα της Τουρκίας εδώ (στην Ανατολική Μεσόγειο) μέχρι τέλους», είπε με έμφαση.

«Μην ανησυχείτε καθόλου. Εμείς μέχρι σήμερα δεν σκύψαμε το κεφάλι μας σε υπηρέτες. Μόνο μπροστά στο Θεό μας θα σκύψουμε. Πουθενά αλλού!», διατράνωσε ο Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επικρίνοντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την «απουσία» της Τουρκίας από τα τεκταινόμενα της ανατολικής Μεσογείου, χαρακτήρισε «αχάριστο» τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και στη συνέχεια ανέφερε ότι η Δύση απειλεί την Τουρκία.

«Λέει ότι στην Ανατολική Μεσόγειο είναι οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Αγγλία, το Κατάρ αλλά όχι η Τουρκία. Ποια χώρα; Η Τουρκία δεν είναι, λέει… Τι αχάριστος! Δεν βλέπεις το Yavuz μας εκεί, δεν βλέπεις το Μπαρμπαρός; Δεν βλέπεις τη γιγάντια σημαία μας στα δύο γεωτρύπανα και στα δύο ερευνητικά πλοία; Δεν βλέπεις τις φρεγάτες μας δίπλα τους; Είμαστε εκεί με τα αεροπλάνα μας, με όλα…», τόνισε ακόμη ο Ερντογάν.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε επίσης