Τρεις επιμνημόσυνες δεήσεις στην Αρτέμιδα για τα θύματα της φωτιάς

σημερα

Τρεις επιμνημόσυνες δεήσεις θα τελεστούν και φέτος στην Αρτέμιδα στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις φονικές πυρκαγιές που ξέσπασαν στις 24 Αυγούστου 2007. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο λόγω της συμπλήρωσης των 10 χρόνων απο τη μεγάλη καταστροφή.

Έτσι αύριο Σάββατο 24 Αυγούστου, στην Αρτέμιδα Ηλείας (7,5 χλμ. Επ.Ο. Ζαχάρως – Αρτέμιδας) θα τελεσθεί νωρίς το πρωί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αιωνίου αναπαύσεως των ψυχών των συναδέλφων Εποχικών Πυροσβεστών Τζούμα Ανδρέα, Δρακόπουλου Ιωάννη και Νιάρχου Αθανάσιου, πεσόντες κατά την εκτέλεση του καθήκοντος την 24-08-2007.

Στην ίδια περιοχή στις 7 το απόγευμα θα τελεστεί χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ολυμπίας και Τριφυλίας κ.κ. Χρυσόστομου, επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση της ψυχής των μελών της οικογένειας Παρασκευόπουλου που χάθηκαν στις φλόγες, στο ξωκλήσι που έχει ανεγερθεί μετά τις πυρκαγιές στη μνήμη τους. Έπειτα θα τελεστεί η τρίτη επιμνημόσυνη δέηση για το σύνολο των νεκρών της Αρτέμιδας στο σημείο όπου βρίσκονται τα εικονοστάσια, επί της επαρχιακής οδού.

ilialive