Βeach Tennis: Τα βλέμματα στον GIOVANNINI

Ο Νο 4 στον κόσμο

Στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους θα λάβουν μέρος αθλητές και αθλήτριες που συγκαταλέγονται στην παγκόσμια ελίτ του αθλήματος, σύμφωνα με την τρέχουσα σειρά κατάταξης, όπως αυτή είναι ενημερωμένη έως τις 12 Αυγούστου 2019.

Στην «Πάτρα 2019» θα αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, ο Tommaso GΙOVANNINI, Νο 4 στον κόσμο και φιναλίστ στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βeach Tennis, στην Τερατσίνα της Ιταλίας.
Ο Iταλός αθλητής υπήρξε Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη και μάλιστα είναι ο νεαρότερος σε ηλικία που αναρριχήθηκε στην υψηλότερη θέση, μέχρι σήμερα.
Μια θέση πιο κάτω στη σειρά κατάταξης (Νο 5) βρίσκεται ο Ισπανός Antonio Miguel RAMOS, o oποίος επίσης θα βρίσκεται στην Πάτρα. Υψηλές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη κατέχουν επίσης οι Dennis VALMORI (Ιταλία, Νο 16), Mathieu GUEGANO (Νο 18, Γαλλία), Theo IRIGARAY (Νο18, Γαλλία), Nicolas GIANOTTI (Νο 21, Γαλλία), Diego BOLLETINNARI (Νο 22, Ιταλία), Mattia SPOTO (No 27, Ιταλία), Gerard RODRIGUEZ (Νο 33, Ισπανία) και Γιάννης ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (Νο 44, Ελλάδα).
Με κριτήριο τη δυναμικότητα των αθλητών προβάδισμα για την πρόκριση στην τετράδα στο διπλό ανδρών έχουν τα δύο ζευγάρια από την Ιταλία, τα δυο ζευγάρια από την Ισπανία και το ένα από τη Γαλλία.
Θεωρείται ότι οι μεταξύ τους αναμετρήσεις θα είναι αμφίρροπες και κάθε αποτέλεσμα είναι ανοικτό. Βάσιμες ελπίδες για την είσοδο στην οκτάδα έχουν το δεύτερο γαλλικό ζευγάρι, το Σαν Μαρίνο, η Πορτογαλία και το πρώτο ζευγάρι της Ελλάδας.
Η Ιταλία αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο διπλό των γυναικών, με προεξάρχουσα τη Nicole ΝOBILE που βρίσκεται στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης.
Υψηλές θέσεις κατέχουν επίσης οι αθλήτριες: Ninny Jannika VALENTINI (Νο 17, Ιταλία), Veronica CASADEI (No 18, Ιταλία), Alice GRANDI (Νο 21, Σαν Μαρίνο), Sabrina Lopez GARCIA (No 22, Ισπανία), Eva Fernandez PALOS (No 30, Ισπανία), Greta GIOUSTI (No 34, Ιταλία), Marika COLONNA (No 44, Σαν Μαρίνο).