Η Μαντόνα στηρίζει τη Μάιλι Σάιρους

Την άποψή της για τον χωρισμό της Μάιλι Σάιρους και του Λίαμ Χέμσγουορθ θέλησε να εκφράσει η Μαντόνα, μια γυναίκα που έχει ξεπεράσει πολλές φορές τα όρια και που ξέρει πολλά από χωρισμούς. 

Έτσι, η Μαντόνα εξέφρασε την δημόσια υποστήριξή της στην Μάιλι Σάιρους, που αρνήθηκε μέσω Twitter την απιστία της απέναντι στον Λίαν Χεμσγουόρθ, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Η Μάιλι Σάιρους, ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον εδώ και μερικούς μήνες σύζυγό της, αρνούμενη μάλιστα να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, και δεν φάνηκε να πτοείται ιδιαίτερα, καθώς λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση, η διάσημη τραγουδίστρια εθεάθη να περνά όμορφα με το μοντέλο Κέιτλιν Κάρτερ, που πριν από λίγους μήνες χώρισε κι αυτή από τον Μπρόντι Τζένερ. Μάλιστα, οι δύο γυναίκες όχι απλά έκαναν μαζί διακοπές αλλά ο φωτογραφικός φακός τις συνέλαβε να φιλιούνται και να είναι ιδιαίτερα διαχυτικές. 

Η δημόσια εξομολόγηση της Μάιλι Σάιρους- Εχω κάνει πολλά αλλά δεν απάτησαν ποτέ τον Λίαμ
Χθες, λοιπόν, μετά την κατακραυγή και τα αρνητικά σχόλια μεγάλης μερίδας οπαδών τόσο της ίδιας όσο και του Λίαμ Χεμσγουόρθ, η τραγουδίστρια θέλησε να απολογηθεί, κατά κάποιον τρόπο, μέσα από μια σειρά tweets, εξηγώντας το ποια είναι και διαβεβαιώνοντας πως δεν απάτησε ποτέ τον σύζυγό της. 

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μπορώ να το δεχτώ το γεγονός πως η ζωή που έχω επιλέξει να ζήσω σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαι τελείως ανοιχτή και διαφανής με τους οπαδούς μου τους οποίους αγαπώ και το κοινό, στο 100% του χρόνου μου. Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ είναι ότι λέω ψέματα για να καλύψω ένα έγκλημα που δεν έχω διαπράξει. Δεν έχω τίποτα να κρύψω» και συνέχισε: «Δεν είναι μυστικό ότι πάρταρα πολύ στην εφηβεία μου και όταν έγινα 20 χρονών. Όχι μόνο έχω καπνίσει, αλλά έχω κάνει και μαριχουάνα και έχω πειραματιστεί με ναρκωτικά». «Τα έκανα σκ@@@ Και έχω απατήσει στις σχέσεις μου όταν ήμουν νέα» πρόσθεσε και συνέχισε:« Έχασα μια τεράστια συμφωνία με τα καταστήματα Walmart γιατί κάπνισα από bong», «με πέταξαν έξω από το ξενοδοχείο Transylvania γιατί αγόρασα στον Λίαμ μία τούρτα σε σχήμα πέους την οποία και έγλυψα. Έκανα κούνια σε μπάλα γυμνή». 

Η Μαντόνα προς υπεράσπιση της Μάιλι Σάιρους, έγραψε στο Twitter πως η Μάιλι Σάιρους είναι άνθρωπος και δεν χρειάζεται να απολογείται
«Δεν είμαι τέλεια, δεν θέλω να γίνω, είναι βαρετό»
Και η Μάιλι Σάιρους συνεχίζει: «Υπάρχουν πιθανώς περισσότερες γυμνές μου φωτογραφίες στο διαδίκτυο από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα στην ιστορία» και συνεχίζει τονίζοντας «Η αλήθεια είναι πως όταν τα ξαναβρήκαμε με τον Λίαμ, το εννοούσα και ήμουν αφοσιωμένη. Δεν υπάρχει κανένα μυστικό για να αποκαλύψετε εδώ. Έχω μάθει από κάθε εμπειρία στη ζωή μου. Δεν είμαι τέλεια, δεν θέλω να γίνω, είναι βαρετό. Μεγάλωσα μπροστά στα μάτια σας, αλλά το θέμα είναι πως έχω μεγαλώσει». 

Η γνωστή τραγουδίστρια ομολόγησε πως έχει κάνει πολλά στην ζωή της και έχει απατήσει προηγούμενους συντρόφους της αλλά ποτέ τον Λίαμ Χεμσγουόρθ
Και ολοκληρώνει λέγοντας: «Αλλά σε αυτό το σημείο έπρεπε να πάρω μια υγιή απόφαση για μένα και να αφήσω πίσω μου την προηγούμενη ζωή μου. Διανύω την πιο ευτυχή και υγιή περίοδο της ζωής μου εδώ και πολύ καιρό. Μπορείτε να πείτε ότι χορεύω προκλητικά, ότι καπνίζω μαριχουάνα, αλλά δεν είμαι ψεύτρα».

Η υποστήριξη της Μαντόνα
Μετά από αυτή την διαδικτυακή εξομολόγηση της Μάιλι Σάιρους, το μέρος της πήρε η Μαντόνα, που έγραψε στο Twitter: «Ευχαριστώ Θεέ μου! Είσαι άνθρωπος! Μια γυναίκα που έχει ζήσει. Δεν χρειάζεται να απολογείσαι».
Πηγή: iefimerida.gr