Το ευχαριστήριο μήνυμα της Μαρέβα Μητσοτάκη στην Μπριζίτ Μακρόν – Στα γαλλικά

Για μια αξέχαστη εμπειρία έκανε λόγο η Μαρέβα Μητσοτάκη αναφερόμενη στην χθεσινή της επίσκεψη στην γαλλική προεδρική κατοικία και την συνάντησή της με την Μπριζίτ Μακρόν. 

Χθες, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Μαρέβα επισκέφθηκαν το προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας, με τους δύο ηγέτες να συζητούν για τις επενδύσεις, την ευρωπαϊκή Πολιτική Προστασία και την ενιαία ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική. 

Την ίδια ώρα, οι Πρώτες Κυρίες της Γαλλίας και της Ελλάδας αφού είχαν έναν θερμό εναγκαλισμό, ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα με την Μπριζίτ Μακρόν να ξεναγεί την Μαρέβα Μητσοτάκη στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Η σύζυγος του Γάλλου πρωθυπουργού επέλεξε για την συνάντησή τους ένα μπεζ φόρεμα και καφέ γόβες – ένα στυλ που εμπιστεύεται σχεδόν πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις ενώ η Μαρέβα Μητσοτάκη εμφανίστηκε με ένα μπλε ριγέ παντελόνι, κόκκινη μπλούζα με έναν μεγάλο φιόγκο στο ύψος του λαιμού και μπλε σκούρο σακάκι.

Οι δύο γυναίκες είχαν έναν θερμό εναγκαλισμό κατά την συνάντησή τους
Μάλιστα, τα σχόλια για το ντύσιμο της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν ήταν και ιδιαίτερα κολακευτικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ίσως γιατί πάντα εντυπωσιάζει με τις άψογες εμφανίσεις της και το ιδιαίτερο στυλ της. Βέβαια, προς υπεράσπισή της έσπευσε ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, συγκρίνοντας την με την Αμαλία Μεγαπάνου και λέγοντας πως μετά από τόσες Πρώτες Κυρίες με στυλ κάτω του μετρίου, επιτέλους ήρθε η Μαρέβα Μητσοτάκη σαν «breath of fresh air». 

Οι θερμές ευχαριστίες της Μαρέβα Μητσοτάκη προς την Μπριζίτ Μακρόν
Σήμερα, ως είθισται, η Μαρέβα Μητσοτάκη, θέλησε να ευχαριστήσει την σύζυγο του Γάλλου προέδρου, Μπριζίτ Μακρόν μέσω Twitter για την θερμή υποδοχή και το καλωσόρισμά της και πρόσθεσε πως ανυπομονεί να την καλωσορίσει και στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αγαπητή Μπριζίτ Μακρόν, με άγγιξε βαθιά το θερμό καλωσόρισμά σας. Η βόλτα στο Μέγαρο των Ηλυσίων δίπλα σας ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε πολύ σύντομα στην χώρα μας».