«Η πρόσφατη ελληνική ιστορία δεν αναθεωρείται, όση προπαγανδιστική μελάνη και αν σπαταλήσει η ΝΔ»

22/08/2019 | 07:42

«Η δήλωση του κ. Πέτσα μαρτυρεί την απέλπιδα προσπάθεια της ΝΔ να συντηρήσει ζωντανό το καταστροφολογικό της αφήγημα. Τον διαψεύδουν όμως οι οικονομικοί δείκτες, η αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας τα τελευταία χρόνια και μόλις χθες η ίδια η Κομισιόν» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σχολιάζοντας τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για τον ένα χρόνο από την έξοδο από τα μνημόνια.

«Τα γεγονότα είναι σαφή και πεισματάρικα. Οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ οδήγησαν τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας και τους Έλληνες πολίτες μπροστά στο φάσμα πρωτοφανούς κοινωνικής καταστροφής» σημειώνει ο Αλ. Χαρίτσης και καταλήγει: «Ήταν η συλλογική προσπάθεια του λαού μας και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που πέτυχαν να μπει τέλος στη ντροπιαστική μνημονιακή περίοδο. Η πρόσφατη ελληνική ιστορία δεν αναθεωρείται, όση προπαγανδιστική μελάνη και αν σπαταλήσει η ΝΔ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Θλίψη για τον π. Αθανάσιο – “Έφυγε” ένας αξιαγάπητος ιερέας – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία