Κ. Παπανάτσιου: Οι δικαιολογίες για τις εικόνες ντροπής στη Σαμοθράκη, φανερώνουν ανεπάρκεια

21/08/2019 | 22:04

Αστείες δικαιολογίες, που «δείχνουν έλλειψη στοιχειώδους αυτοκριτικής» χαρακτηρίζει η αναπληρώτρια τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Παπανάτσιου, την «απάντηση των κυβερνητικών στελεχών στις εικόνες ντροπής, με τους αποκλεισμένους τουρίστες στην Σαμοθράκη», τονίζοντας ότι «η λαϊκίστικη λογική για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, φανερώνει την ανεπάρκεια τους».

«Η κυβέρνηση πρέπει να σοβαρευτεί και να αντιμετωπίσει τα θέματα που προκύπτουν με την δέουσα σοβαρότητα» σημειώνει η κ. Παπανάτσιου, σχετικά με τα γεγονότα στη Σαμοθράκη και τις δηλώσεις του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη.

Επίσης, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, επικαλούμενη δηλώσεις του υπουργού Τουρισμού για μείωση των ελέγχων από την ΑΑΔΕ και το ΣΕΠΕ, «αντί να παρουσιάσει ένα συνεκτικό σχέδιο δράσης και αντιμετώπισης της πληγείσας εικόνας του ελληνικού τουρισμού και ιδιαιτέρως του νησιού της Σαμοθράκης», επιλέγοντας «να κλείσει το μάτι στην παραβατικότητα».

Συνεχίζοντας, η κ. Παπανάτσιου σημειώνει ότι δημιουργούνται εύλογες απορίες, «όπως για παράδειγμα πώς είναι δυνατόν να αποφασίζει ένας κυβερνητικός αξιωματούχος πού και πότε θα γίνουν έλεγχοι», συμπληρώνοντας ωστόσο, ότι «τη λογική της κυβέρνησης για τα εργατικά δικαιώματα και την φοροδιαφυγή, την έχουμε ήδη δει, την έχουν παρουσιάσει εκτενώς, επομένως αδίκως αναρωτιόμαστε…» όπως και την κατεύθυνση της κυβέρνησης για την αυτοτέλεια του επιχειρησιακού σχεδιασμού των σωμάτων επιθεώρησης και των ελεγκτικών μηχανισμών.

«Πολιτικός έλεγχος, ροπή στην παραβατικότητα, κατάργηση διατάξεων υπέρ των εργαζομένων. Από τη μια δεν υπήρξε κανένα σχέδιο αντιμετώπισης του συμβάντος στην Σαμοθράκη, από την άλλη δεν υπάρχει επίσης σχέδιο για την ενίσχυση της περιοχής!» καταλήγει.

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε ο οδηγός της μηχανής – ΦΩΤΟ