Πάτρα: Εθιμοτυπική επίσκεψη του Άγγελου Τσιγκρή στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δ.Ελλάδας και στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, επισκέφθηκε σήμερα (21-8-2019 ) το πρωί, ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και Καθηγητής Εγκληματολογίας κ. Άγγελος Τσιγκρής, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Γεώργιο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, στους οποίους ο Βουλευτής κ. Άγγελος Τσιγκρής ευχήθηκε υγεία και καλή δύναμη στο σημαντικό έργο που έχουν αναλάβει.

Παράλληλα, ο κ. Βουλευτής ενημερώθηκε από τον Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη και τον Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο για θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος, ενώ κατά την επίσκεψη παρίστατο και ο βοηθός του κ. Γενικού, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Σωτηρόπουλος.

 

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας η Προανακριτική ΠΑΣΟΚ για Βορίδη – Αυγενάκη

Ξεκινούν οι αυτοψίες μετά την πύρινη λαίλαπα: Τουλάχιστον 5-6 σπίτια κάηκαν σε Πικέρμι, Ραφήνα, Σπάτα – Πολλά ακόμη με σοβαρές ζημιές

Στην Οικονομική Αστυνομία ο φάκελος της τεράστιας υπεξαίρεσης από το Ταμείο Νομικών Πάτρας-Αιγίου

Κοινωνικός τουρισμός: 74.327 πήγαν διακοπές τον Ιούνιο με voucher της ΔΥΠΑ – Δημοφιλέστερος προορισμός η Εύβοια

Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Ζαρίφη: «Η Κατερίνα είναι στη θέση εγκυμοσύνης ε; – Καλομελέτα κι έρχεται!»

Μετέφερε παράνομα 16 φίδια σε… βαλίτσα

Βραδιά από την ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ

Πάτρα: Μέσα σε 8 ώρες “έφυγε” ο άτυχος 36χρονος γιός παιδιάτρου – Ακόμη αναζητούν τι προκάλεσε το μοιραίο