Τι λέει εταιρεία για την πτώση του ελικοπτέρου της στον Πόρο

20/08/2019 | 21:46

Η διοίκηση της εταιρείας «Ι fly ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», σε ανακοίνωσή της, αναφέρει πως σήμερα το ελικόπτερο τύπου Agusta Α 109C με αριθμό νηολογίου SXΗΤΟ, που ανήκει στον στόλο της, κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και στον Πόρο.

Όπως σημειώνει στην ίδια ανακοίνωση, «το ατύχημα έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια πτήσης αεροταξί από τον Γαλατά στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ε. Βενιζέλος, για την οποία είχαν τηρηθεί εκ των προτέρων όλες οι προβλεπόμενες διατυπώσεις. Στο ελικόπτερο επέβαιναν ο Έλληνας χειριστής και δύο αλλοδαποί άνδρες επιβάτες, τα στοιχεία των οποίων είχαν αρμοδίως γνωστοποιηθεί».

Επίσης, προσθέτει ότι «τα ειδικότερα πραγματικά περιστατικά και τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται» και για τον σκοπό αυτό παρέχει «στις αρμόδιες αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή». «Παραμένουμε στην απόλυτη διάθεση των οικείων των επιβαινόντων για την παροχή κάθε αναγκαίας αρωγής» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας «Ι fly».

08/07/2025
08/07/2025 | 11:37

Πέθαναν οι ηθοποιοί Σάββας Γεωργιάδης και Γαρυφαλλιά Παναγιωτοπούλου

Αγρίνιο: Σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών

Σε ανασχηματισμό και αντικατάσταση της πρέσβειρας στις ΗΠΑ προχωρά ο Ζελένσκι μετά το τηλεφώνημα με τον Τραμπ

Πάτρα: Συνελήφθη άνδρας που φωτογράφιζε ανήλικη μέσα σε λεωφορείο

Συνελήφθη άνδρας στο Αγρίνιο που είχε καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Περού: Στο «φως» αρχαία πόλη 3.500 ετών

Ποιοι γιορτάζουν 8 Ιουλίου – Σε ποιους λέμε σήμερα Χρόνια Πολλά