Στο Porto Rio θα φιλοξενηθεί ο Αλβέρτος του Μονακό - Θα προσγειωθεί με το ιδιωτικό του τζετ στον Άραξο - Όλες οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του Πρίγκιπα στην Πάτρα

θα έρθει με αφορμή τους παράκτιους αγώνες 2019

Σε μια από τις υπερπολυτελείς σουίτες της μεγάλη ξενοδοχειακής μονάδας Porto Rio, θα φιλοξενηθεί ο Αλβέρτος του Μονακό.

Ο Πρίγκιπας και επιεκαλής του Οίκου των Γκριμάλντι, θα φτάσει με το ιδιωτικό του τζετ και τη συνοδεία της προσωπικής του ασφάλειας, στο αεροδρόμιο του Αράξου στις 25 Αυγούστου. Από εκεί οδικώς θα μεταβεί στην Πάτρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ο Πρίγκιπας θα παραμείνει ένα βράδυ στο ξενοδοχείο, σε σουίτα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η διοίκηση του ξενοδοχείου είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον Πρίγκιπα ενώ τα μέτρα που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας του εκεί, είναι αυστηρά. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία, καθώς όπως πληροφορούμαστε, πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις ενώ αγαπά πολύ την Ελληνική κουζίνα και τους ανθρώπους της χώρας μας. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, ο Πρίγκιπας επιλέγει πολύ συχνά να κάνει διακοπές στην Ελλάδα, σε νησιά αλλά και ηπειρωτικές περιοχές, ενώ αρκετά συχνά επιλέγει τη Μεσσηνία και το costa navarino. Μια από τις μεγάλες του αγάπες, είναι η Κέρκυρα και πολλά άλλα νησιωτικά μέρη της χώρας μας. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, ο Πρίγκιπας θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την Τελετή Έναρξης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων τηςν Πάτρας και θα αναχωρήσει την ίδια μέρα. 

Διαβάστε επίσης