Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Σαλαμίνα

20/08/2019 | 12:50

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στη Σαλαμίνα, εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε οικοπεδικούς χώρους στην περιοχή Κακή Βίγλα και έκαιγε κοντά σε σπίτια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά έχει τεθεί πλέον υπό μερικό έλεγχο, ωστόσο, στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν ακόμη οι επίγειες δυνάμεις, που αποτελούνται από 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα.

Ορισμένες κατοικίες της περιοχής εκκενώθηκαν προληπτικά, έπειτα από εισήγηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ και το δήμο.

Πάτρα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο-Ένας τραυματίας- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του πρώην Λυκειάρχη

Πάτρα: Η στιγμή της σύγκρουσης συρμού του Προαστιακού με αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA

Πάτρα: Τραγωδία στην Αγία Μαρίνα στα Σελλά – Άνδρας κατέρρευσε ενώ εκκλησιαζόταν

Τρεις νεκροί από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα – Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ

Πάτρα: Άνδρας χτύπησε σύζυγο, ανήλικα παιδιά και μητέρα – Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του δικηγόρου Αντώνη Παπαντωνόπουλου

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»