Θεσσαλονίκη: Υπάλληλος εταιρείας ταχυμεταφορών είπε ψέματα ότι τον λήστεψαν και «τσέπωσε» τα λεφτά

20/08/2019 | 12:34

Δύο φορές κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν ένας υπάλληλος εταιρίας ταχυμεταφορών, αλλά τελικά αμφότερες τις ληστείες τις είχε διαπράξει ο ίδιος!

Σύμφωνα με την αστυνομία, 29χρονος ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας σε εταιρεία ταχυμεταφορών, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης τον Μάιο του 2017 και τον Ιανουάριο του 2019 και δήλωσε ψευδώς, όπως αποδείχθηκε, ότι άγνωστοι δράστες, χρησιμοποιώντας σωματική βία και απειλές, του αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, τα οποία προερχόταν από ημερήσιες εισπράξεις και αντικαταβολές παραδιδόμενων δεμάτων της εταιρείας.

Σε βάρος του υπαλλήλου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της υπεξαίρεσης, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Πάτρα: Μνημόσυνα Σάββατο & Κυριακή