Σιδερένιο τέρμα καταπλάκωσε 10χρονο – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

σπαρτη

Στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού νοσηλεύεται ένα παιδί που τραυματίστηκε την ώρα που έπαιζε στη Σπάρτη. Το καταπλάκωσε τέρμα ποδοσφαίρου σοκάροντας τους πάντες.

Το παιδάκι έκανε διακοπές στο χωριό του πατέρα του και έπαιζε ποδόσφαιρο με τον αδερφό του και φίλους του. «Παίζαμε ποδόσφαιρο με τους φίλους μου, ήμουν κάτω από το δοκάρι, γύρισα την πλάτη μου να φύγω και έπεσε το τέρμα στο κεφάλι μου. Πηγα να μαζέψω τα σκοινιά που κρεμόταν για να χτυπήσουν άλλα παιδάκια και χτύπησα εγω. Έπεσα κάτω αναίσθητος και με πήρε το ασθενοφόρο», είπε συγκλονισμένο το άτυχο παιδάκι.

Ο 10χρονος πήρε στο κέντρο υγείας Αερόπολης, από εκεί στο νοσοκομείο Σπάρτης όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά του στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Η μητέρα του δεν μπορεί να πιστέψει τι έγινε συμβεί. «Πήγε να φύγει το παιδάκι και την ώρα που γύρισε το τέρμα έπεσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Τον πέταξε κάτω και το παιδί έμεινε αναίσθητο. Έχει σπάσει τη βάση του κρανίου του, έχει πάθει διάτρηση τυμπάνου, έχει σπάσει το κόκκαλο πάνω από το φρύδι… Του ήρθε όλο το τέρμα στο κεφάλι», ήταν τα λόγια της μητέρα του συμπληρώνοντας: «Θέλω να φτιαχτεί να μην υπάρξουν άλλα ατυχήματα. Το παιδί μου τη γλίτωσε στο τσακ, το επόμενο μπορεί να είναι νεκρό».

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Alpha, υποστηρίζει ότι το ατύχημα δεν οφείλεται σε κάποια κακοτεχνία. Τόνισε πως α τέρματα τα είχαν δέσει με σχοινιά οι άνθρωποι του πολιτιστικού συλλόγου στο πλέγμα του γηπέδου και πως τα παιδιά τα έλυσαν, για να μετακινήσουν τα δοκάρια.

Να σημειωθεί πως τα δοκάρια ήταν λυμένα και τις προηγούμενες ημέρες και δύο 24ωρα πριν είχε κινδυνεύσει και ο αδερφός του 10χρονου.