Αυγενάκης: «Περαστικά στον Αθηναίου, να επιστρέψουν όλοι υγιείς και με ένα μετάλλιο από την Κίνα»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης εξέφρασε την πίστη και την στήριξη της κυβέρνησης στην Εθνική Ελλάδας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, ενώ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Γιάννη Αθηναίου.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Σερβία για το τουρνουά «Ακρόπολις»  και συναντήθηκε με τον αρχηγό, Γιάννη Μπουρούση, για να του μεταφέρει τη στήριξη της κυβέρνησης στην ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Παράλληλα, ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στον Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο παιχνίδι με τους Σέρβους και θα μείνει πολλούς μήνες εκτός παρκέ.

«Αμέσως μετά τον αγώνα μετέφερα στον αρχηγό της Εθνικής μας, τον Γιάννη Μπουρούση, την πίστη και την στήριξη της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού στην ομάδα μας. Με την ευχή να επιστρέψουν από την Κίνα όλοι υγιείς και με ένα μετάλλιο! Καλό δρόμο να έχουν, περαστικά στο Γιάννη Αθηναίου», έγραψε στο twitter ο Λευτέρης Αυγενάκης. 

Διαβάστε επίσης