Δείτε πού έγινε ο πιο… φασαριόζικος γάμος! - BINTEO

Το απόγευμα της Κυριακής, στη Βέροια, ένα κομβόι από νταλίκες έκανε την είσοδό του στην πόλη, συνοδεύοντας την προπορευόμενη νταλίκα, η οποία εκτελούσε χρέη... γαμήλιας λιμουζίνας!

Οι τράκτορες των φορτηγών μπήκαν και λίγο αργότερα βγήκαν από την πόλη, κορνάροντας και προκαλώντας χαμό! Μάλιστα την ώρα εκείνη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης ήταν σε εξέλιξη φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Τρίγλια.

Ο χαμός ήταν τέτοιο που όση ώρα περνούσαν οι νταλίκες, ο αγώνας γινόταν υπό τον ήχο από τις κόρνες που κυριαρχούσαν στην ατμόσφαιρα.

 

 

Όμως το διαφορετικό αυτό γαμήλιο πανηγύρι δεν τέλειωσε εκεί.

Λίγο αργότερα οι φίλοι των νεονύμφων συνόδευσαν νύφη και γαμπρό στο γαμήλιο γλέντι. Έτσι ξαφνικά ο δρόμος προς Μακροχώρι γέμισε από τράκτορες, όλοι κομψά στολισμένοι με κορδέλες, που κατέληξαν στο πάρκινγκ του «Σείιρου» όπου – όπως αναμενόταν άλλωστε – «κάηκε το πελεκούδι»!

Οι νεόνυμφοι, τρισευτυχισμένοι εν μέσω εκλεκτών και «φασαριόζικων» φίλων, απολάμβαναν τις στιγμές μαζί με τον κόσμο που απολάμβανε κι αυτός τις όμορφες «τρέλες» με την ευχή «να ζήσει η νύφη κι ο γαμπρός»…

Πηγή: verianet