ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ: "Δυναμώνει" με την Σπυριδούλα Τριανταφυλλοπούλου

Η αθλητική οικογένεια του ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ καλωσορίζει την Σπυριδούλα Τριανταφυλλοπούλου Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής - Προπονήτρια Πετοσφαίρισης Α' Κατηγορίας.

Ο Γ.Σ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την καθηγήτρια φυσικής αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, προπονήτρια πετοσφαίρισης Α’ Κατηγορίας Σπυριδούλα Τριανταφυλλοπούλου.
Με πολυετή διαδρομή σε τμήματα υποδομών, αγωνιστικά αναπτυξιακά τμήματα και τμήματα γυναικών με σημαντικές επιτυχίες και ανόδους, η Σπυριδούλα Τριανταφυλλοπούλου αναλαμβάνει τα γυναικεία τμήματα του Συλλόγου. 

Συμμετέχοντας στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, οι νεαρές αθλήτριες του Σωματείου θα συνεχίσουν φέτος με περισσότερες εμπειρίες την πορεία που ξεκίνησαν πέρυσι στις κατηγορίες Παγκορασίων και Κορασίδων, με απώτερο στόχο την εξέλιξή τους και την μετέπειτα συμμετοχή τους σε μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες, υπό την καθοδήγηση της νέας τους προπονήτριας. 

Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ επιλέγει έμπειρους συνεργάτες με παιδαγωγικές αρχές ρίχνοντας ιδιαίτερο βάρος στα τμήματα υποδομών, με σκοπό τη στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ