Αχαΐα: “Στο πόδι” η Αστυνομία για την επιστροφή των αδειούχων-Περίπου 2.000 αυτοκίνητα την ώρα διέρχονται από τα διόδια του Ρίου

Επί ποδός βρίσκονται οι Αστυνομικές Αρχές της Αχαΐας, ενόψει του μεγάλου κύματος επιστροφής των αδειούχων που αναμένεται σήμερα Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news από το πρωΐ της Κυριακής μέχρο και λίγο μετά το μεσημέρι στα διόδια της Ολυμπίας οδού στο Ρίο σημειώνεται ροή διέλευσης 1850 οχημάτων την ώρα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, η ίδια ροή αναμένεται να συνεχιστεί και τις απογευματινές και βραδινές ώρες, ενώ ο αριθμός των οχημάτων αναμένεται να αυξηθεί ραγδαία το απόγευμα με διελεύσεις περίπου 4.000 οχημάτων ανά ώρα στα διόδια της Κορίνθου και κυρίως της Ελευσίνας.

Στο μεταξύ λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στα διόδια της γέφυρας στο Αντίρριο, σχηματίζοντας ουρά μήκους περίπου 700 μέτρων.

Τα μέτρα της Τροχαίας στην Αχαΐα, αναμένεται να συνεχιστούν και να ενταθούν τις απογευματινές ώρες

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου

Τι θα συμβεί στο μυαλό της γάτας σας αν της νιαουρίσετε