ΠΠΝΠ: Έπαθε “ασφυξία” από τις εκατοντάδες διακομιδές ασθενών από περιφερειακά νοσοκομεία!

Τον απίστευτο συνωστισμό που καταγράφεται στο ΠΠΝΠ επιχειρούν να “φρενάρουν” οι αρμόδιοι, καθώς οι διακομιδές περιστατικών από τα περιφερειακά νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Μετά την «ασφυξία» που καταγράφηκε πρόσφατα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, το οποίο είχε μετατραπεί σε κλινική (!) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας «Παναγία η Βοήθεια» έχουν περιοριστεί οι διακομιδές από τα περιφερειακά νοσοκομεία, οι οποίες σύμφωνα με τα στοιχεία του Νοσοκομείου υπερβαίνουν τις 300 το μήνα.

Η προσέλευση των περιστατικών, όμως, κατ’ ουσίαν δεν μπορεί να μειωθεί εφόσον τα περιφερειακά νοσοκομεία «πάσχουν» από ελλείψεις σε εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, σε νοσηλευτικό αλλά και σε κατάλληλο εξοπλισμό.

Ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Αποστόλης Αθανασόπουλος επισημαίνει πως για να υπάρξει ουσιαστική ανακούφιση στο ΠΓΝΠ «Παναγία η Βοήθεια» θα πρέπει να λειτουργήσουν σωστά τα περιφερειακά νοσοκομεία.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία