Αρχίζουν οι εργασίες για την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ

16/08/2019 | 10:32

Ενόψει της έναρξης των εργασιών για την εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ 2019, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενημερώνει για τα παρακάτω:

Η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) έτους 2019 δεν θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή, 16 Αυγούστου, στις 11:00 π.μ., και μέχρι την ολοκλήρωση της έκδοσης – ανάρτησης των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού ΕΝ.Φ.Ι.Α. 2019 και το άνοιγμα των τροποποιητικών δηλώσεων ΕΝ.Φ.Ι.Α. 2019.

Η ανάρτηση των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού θα πραγματοποιηθεί μέχρι την 31η Αυγούστου.Η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) 2020, δεν θα είναι διαθέσιμη στις 16/8, μεταξύ 11:00 και 15:00.

Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του Περιουσιολογίου (όπως το Πιστοποιητικό ΕΝ.Φ.Ι.Α., υποβολές δηλώσεων Ε9 ετών 2010-2018), θα είναι διαθέσιμες κανονικά, καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Πηγή: enikonomia.gr

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ